Overtaket


28.07.2016 | 16:44 | Blogg


Det er på tide å ta farvel. Jeg er klar til å gi slipp på deg for å stå på mine egne bein nå. Du har vært der for meg når ting har vært tungt. Du har trøstet meg, holdt meg med selskap, vært min bestevenn... og du fikk meg faktisk til å smile når det var mørkt.

...

Men du har også tatt fra meg 5 år av livet mitt. Du har tatt fra meg livsgleden, ødelagt forhold, gjort meg blind, gitt meg angst og fått meg til å tvile så mye på meg selv at jeg har prøvd å tatt mitt eget liv.

Jeg hater deg.

Vær så snill å slipp meg, jeg vil ikke ha deg mer!

Jeg har bestemt meg.

Tiden er inne, og dette prosjektet skal jeg fullføre.

Jeg skal drepe deg.

Jeg skal ta i fra deg alt det du har tatt i fra meg, og mye mer enn det. Du skal ikke få stå i veien for meg mer!

Det er på tide å gå videre.

Det er så mye jeg har å se fram til, og som betyr så utrolig mye mer enn hva det du gjør!

Jeg vil reise, oppleve, smile, le, tegne, flytte ut, utdanne meg, gifte meg, stifte familie, hjelpe andre, jobbe... Jeg vil gjøre alt som jeg ikke kan om du skal fortsette å være en del av livet mitt.

Jeg har sittet lenge nok på sidelinjen for så å vente på at det skal bli min tur... Men jeg kan ikke vente lengre, for sannheten er den at der er ingen som kan komme å redde meg, tvinge meg eller overtale meg. Det kommer heller aldri til å bli "det rette tidspunktet".

Jeg må ville dette av hele mitt hjerte selv. Det er kun meg dette valget faller på tilslutt.. Jeg må snu, jeg må jobbe og jeg må ofre! Jeg har en forbanna lang vei å gå, men jeg har bestemt meg. Denne gangen skal jeg ta knekken på deg for godt din jævel!

Jeg skal ta tilbake kontrollen over mitt eget tempel. Jeg skal lære meg å elske meg selv for akkurat den jeg er!

Så kjære, ynkelige, stygge lille dritt av en spiseforstyrrelse, nå er jeg som bestemmer.

 

Signatur0 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©