Det er ikke alltid mørkt


04.10.2016 | 14:23 | Blogg


Noe av det vakreste jeg vet, er soloppgangen. Lyset, stillheten og stemningen, gir meg en slags ro i kroppen. Jeg hater å stresse, så det finnes faktisk ikke noe som er deiligere enn en rolig morgen med god tid, kaffekoppen og en god frokost. Morgenstund har gull i munn, som ordtaket sier. Jeg elsker følelsen av å kunne starte på nytt og heller lære av gårsdagens vanskelig utfordringer, enn å la de påvirke meg i lang tid etterpå. Man kan ikke endre fortiden uansett, så hvorfor la den ødelegge enda mer. Det er værtfall slik jeg prøver å tenke for å komme meg fremover.

Jeg føler litt at denne bloggen har blitt et lite sippehjørne for min del, noe som jeg begynner å bli litt lei av... Det er godt å få luftet tankene og meningene mine her inne, men alt i livet mitt er jo ikke bare mørkt og trist. Tvert i mot. Jeg har stunder der hvor livet smiler, og hvor jeg føler jeg er på toppen av verden. Tro det eller ei! Så jeg tenker at jeg skal bli flinkere til å dele de positive sidene også, for det tror jeg vell så gjærne kan være med på å hjelpe andre og meg selv.

Jeg er en kreativ og aktiv person, så det å ta bilder, tegne, lage mat og trene, er en veldig stor del av hverdagen min. Jeg ønsker å bli flinkere til å vise disse sidene av meg her inne også, og ikke bare i bilder på Instagram. Målet mitt er å kunne inspirere, glede og motivere andre til at det er en bra ting å være åpen om det som er vanskelig, men at det også kan bli bedre! Så fra nå av, skal jeg utvide denne kjære bloggen til å bli litt mer hverdagslig, og ikke fult så deprimerende.

 

Hva ønsker du å lese mer av? ♥

Signatur2 kommentarer

Alexandra Emilie

04.10.2016 kl.14:48

Syntes bloggen din er kjempe bra, og du tar kjempe fine bilder <3
Pernilla Linn

04.10.2016 kl.20:53

Alexandra Emilie: så koselig å høre! Tusen hjertelig takk<3
hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©