Gi slipp


23.10.2016 | 20:35 | Blogg


Vær så snill å slipp meg!... slipp meg sa jeg! Jeg orker ikke dette mer. Jeg er så sliten, trøtt og lei..kan du ikke bare la meg hvile litt? Hvorfor må det alltid passe for deg? Det er hele tiden deg, deg, deg og ditt.. ser du ikke meg? Ser du ikke at jeg ikke vil? Forstår du ikke at dette forholdet ikke fungerer?

Vi har det stort sett fint sammen når det bare er oss to.. men ikke alltid. Jeg hater deg, men jeg savner deg. Jeg er redd for å gi slipp på deg, fordi du er den eneste som virkelig forstår meg, men jeg er også redd for å beholde deg, fordi du får verden til å rase sammen under meg.

Du er så jævlig manipulerende! Du sier du elsker meg, og at det eneste du vil er å se meg lykkelig.. men hvorfor får du meg til å gjøre dette mot meg selv da? Lykken er jo der bare for en liten stund, etterskjelvene er uutholdelige. Jeg er lykkelig til en viss grad når det bare er oss to, men du må jo forstå du også at det ikke fungerer i lengden? Sosiale settinger er helt jævlige for meg.. du er der hele tiden, uansett. Du holder rundt meg og oppmuntrer meg, men det føles ut som det kun er til din egen fortjeneste. Du ser ikke alle de rundt som ser på meg og følger med, og de ser ikke deg. Den eneste du ser, er meg. Den eneste de ser, er meg.

Jeg er den eneste for deg, og det eneste du vil, er æ dele resten av livet med meg. Jeg skal ikke lyve, for helt ærlig så skulle jeg også ønske at vi kunne det.. men du vet det ikke går. Du setter flere kjepper i hjulene for meg, enn du sprer glitterstøv. Jeg vil ut, men det er alltid for og imot. Meg mot deg, vi mot dem. De ser smerten du påfører meg, men de ser ikke lykken og mestringsfølelse du gir meg. Det eneste de ser er et egoistisk menneske som bare ønsker å være vanskelig, trass og barnslig.

For ikke så lenge siden var det en behandler som sammenlignet en spiseforstyrrelse\ avhengighet med en voldelig kjæreste.. Du vet så alt for godt at forholdet ikke er sunt, men du er blind og ser hele tiden tilbake på de fine øyeblikkene. Alle andre ser og hører kun det negative ved deg, de ser ikke hvor fint vi to kan ha det sammen når det bare er oss to.

Selv har jeg aldri opplevd vold i et forhold, men jeg syntes denne sammenligningen beskriver kampen utrolig bra. Det er lett å si hva andre skal gjøre om man står på sidelinjen å ser alt fra en annen vinkel, men prøv å sett deg i vedkommende sin situasjon før du uttaler deg. Hadde det vært så enkelt som du skal ha det til, tror du virkelig det da villa ha vært er spørsmål?

Signatur0 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©