Kan vi ikke ta det senere?


25.10.2016 | 13:11 | Blogg


God morgen!

Fy søren, jeg må være en av de dårligste på å gjennomføre eller fullføre noe jeg har startet på. Jeg setter meg mål, og sier jeg skal, men jeg finner alltid en unnskyldning for å komne meg unna...som nå; jeg gjesper til den store gullmedaljen, og har egentlig bestemt meg for å ta en liten høneblund før jeg fortsetter! Så får vi se når jeg tar meg tid til å skrive ferdig dette innlegget.. 3 timer, 2 dager eller 4 uker.. who knows!

Ja se der ja,.. det ble en liten powernap på hele 3 timer der gitt! De forbanna Vallergan tablettene.. de slår meg virkelig helt ut om morgenen. De er en "life saver" om kvelden, ettersom jeg sliter veldig med å sovne, men de er et sant mareritt når jeg skal stå opp.. men, men, man kan vell ikke få alt her i verden! Noe må ofres, og i dette tilfellet så blir det de kjære morgenrutinen mine.. for jeg trenger virkelig å sove om natten! ... Og når det er sakt, så tror jeg ikke det at jeg tar Fluoxetin tablettene i samme slenger gjør saken bedre, he-he. Føler meg som tidene pilleknasker nå, men jeg har fått "klarsignal", så det er nok ikke noen fare.

Planen min bak dette innlegger var egentlig å skrive ned målene, utfordringene, tankene og følelsene mine her og hvordan jeg tror/ ønsker den kommende uken skal bli. Slik jeg gjorde sist mandag.

Målene mine for denne uka er egentlig bare å få i meg maten jeg skal og søvnen jeg så sårt trenger for å fungere i hverdagen. Jeg har også som mål å begrense overspisingen så mye som mulig, men det ser jeg egentlig på som en selvfølge.

Utfordingene for den kommende uka blir nok mange.. motivasjonen er ikke der den var, men jeg nekter å falle tilbake. Akkurat nå så prøver jeg å gjøre det "rette", men jeg gidder faktisk ikke å offer alt så lenge jeg selv føler jeg har situasjonen under kontroll. Jeg overspiser ikke for å gå ned i vekt lengre, jeg gjør det for å takle vanskelige situasjoner og kjedsomhet.. blir frustrert bare av å skrive det, men det er bare sånn det et akkurat nå.

Tankene mine her og nå er egentlig likegyldig med tanke på spiseforstyrrelsen... men jeg har det veldig bra, så jeg skal ikke klage! Spiseforstyrrelsen er der kun som en måte å takle vanskeligheter på, og overhodet ikke en del av hverdagen min som den var tidligere.

Skal prøve å ta en oppsummering av forrige uke senere i dag, men akkurat nå så har jeg andre planer. Adios!

Signatur0 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©