Det svinger


28.11.2016 | 09:40 | Blogg


Heia!

Først og fremst, så må jeg bare få si tusen takk for responsen på de to siste tekstene mine! Det betyr så utrolig mye for meg at andre mennesker setter pris på det jeg skriver, og viser engasjement. Ekstra stas var det jo at både Trd.by, Byas og Krsby publiserte tesksten min "puppene nede på navelen er også normalt". Dette gir virkelig mersmak på å fortsette å dele tankene og erfaringene mine rundt kroppspresset, spiseforstyrrelsen og de daglige utfordringene som jeg møter på!

Jeg har ikke vært så utrolig aktiv på bloggfronten i det siste, men det skyldes at det er så utrolig my som surrer og går oppe i hodet mitt nå fortiden.. Jeg skriver mye, men jeg er ikke klar for å dele disse dagbokinnleggene helt enda. Det blir nok med tiden, når jeg har fått det litt på avstand.

Akkurat nå så er jeg inn i en periode hvor jeg prøver å trappe ned på antideppresivaen og innsovningstablettene, jeg sliter veldig med å akseptere kroppen min, jeg gruer meg til alle selskapene som kommer i desember.. og jeg gleder meg egentlig bare til det hele er over, fordi jeg føler meg så uvell når jeg må pynte meg. Ingeting sitter på kroppen min som det en gang gjorde, og det er ikke alltid like lett å akseptere..

Når jeg sliter så mye med å akseptere realiteten, så er det ingen tvil om at dette påvirket meg i en negativ retning. Jeg har ingen motivasjon til å tegne, kokkelere, trene eller i det hele tatt å komme meg ut døra.. jeg er konstant trøtt, så det eneste som frister er å sove. Det er virkelig helt jævlig å ha det slik, og spesielt jævlig er det fordi jeg hater følelsen av å ikke ha fått gjort en dritt. Jeg føler jeg feiler når jeg ikke er produktiv, og helst skulle jeg ha hatt en fullbooket ukeplan hver uke! Ord kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg lengter tilbake til hverdagen med jobb og rutiner.. Jeg lengter etter å føle mestring, og jeg lengter etter å sette pris på fridagene. Jeg er ikke skapt for å sitte hjemme, så nå må jeg bare komme meg ut av dette helvete slik at jeg aldri trenger å havne i denne situasjonen igjen! Jada, det er godt med fri.. men det er enda bedre med fri når du føler den er fortjent!

Men nå skal hoppe i dusjen, så vi skrives nok litt senere. Håper alle får en fin mandag videre!

Signatur0 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©