Spiseforstyrrelsen nekter å gi slipp


09.12.2016 | 00:10 | Blogg


Hjertet dunker så hardt at hele kroppen rykker til for hvert et slag. Jeg føler meg helt hjelpesløs, udugelig, ekkel, svak og patetisk. Hodet vil så gjerne, men kroppen orker ikke. "Lytt til kroppen din" sier de. Ikke press deg så hardt.

kroppen skriker hvile, mens hode sier fortsett.

"Legger du deg ned nå, så vil du forfalle. Det finnes så utrolig mange der ute som har det så mye verre enn deg, men hører du de klage? Nei. Ta deg sammen! Jeg blir flau på dine vegne over svakheten du viser."

Alt virker så håpløst.. det går liksom bare frem og tilbake, hele fuckings tiden! Jeg sliter med å puste, sove, spise, smile og i det hele tatt bare det å være tilstede. Jeg vil så gjerne, men jeg får det bare ikke til.. hodet tar rett og slett knekken på meg.

Jeg vegrer meg for å dra på treningssenteret fordi jeg har lagt på meg så utrolig mye siden sommeren. Jeg føler alle prater om vekten og utseendet mitt bak ryggen på meg. Ord kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg savner den lille kroppen min. Når jeg sammenligner hvordan jeg har det med meg selv den dag i dag, kontra hvordan selvtilliten min var for 6 måneder siden.. så er den som natt og dag. Før sommeren så deltok jeg på alt, nå derimot.. prøver jeg bare å finne unnskyldninger for å komme meg unna.

Alt hadde vært så utrolig mye lettere om verden var blind. Inkludert meg selv.

"If the world was blind, how many people would you impress?"

Det som er det mest frustrerende av alt, er det faktumet at jeg egentlig skal stråle av lykke akkurat nå.. jeg skal egentlig ikke tenke på hvordan jeg ser ut, hvor mange kilo jeg har lagt på meg, eller hva andre mener, tenker og tror om meg. Det betyr ingen verdens ting, så hvorfor lar jeg meg påvirke slik?

Signatur6 kommentarer

Susanne

09.12.2016 kl.04:49

Sender deg en stor klem! <3 Håper det vil bli bedre for deg med tiden! Du fortjener ikke å ha det sånn!
Pernilla Linn

12.12.2016 kl.19:15

Susanne: Du er god! Klem tilbake <3
Sentrumjenta

09.12.2016 kl.13:16

Sender deg en stor og fin klem <3

Du har en kjempe fin blogg ! Ha en fin dag videre :)
Pernilla Linn

12.12.2016 kl.19:16

Sentrumjenta: Tusen hjertelig takk<3 klem tilbake! Ha en fin dag:))
Charlene N. Nedrum

09.12.2016 kl.15:56

Sender deg en varm klem <3
Pernilla Linn

12.12.2016 kl.19:16

Charlene N. Nedrum: <3 en varm klem tilbake !
hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©