Natten er lys våken


20.12.2016 | 03:29 | Blogg


Note to myself.. ikke ta en rolig powernap på omlag 2 timer etter klokken 16. Det resulterer ofte i søvnløse netter, og blytunge dager.

I skrivende stund så ligger jeg her i senga, lys våken og hører på at kjæresten snorker og gnisser tenner til den store gullmedaljen. Fy faen så jævlig. Det blir utdelt noen albuer og spark i løpet av nettene skal jeg si deg! Men relax, han lider ingen nød.

Det er seriøst helt grusomt å ikke få til å sove, og spesielt dritt er det når man må ligge der å høre på at andre er langt inne i drømmeland. Da jeg var lita, så greide jeg aldri å ligge over til venninner fordi jeg slet sånn med å sovne.. jeg prøvde veldig ofte, men det endte alltid med at jeg begynte å gråte og fikk hjemlengsel med engang jeg hørte at de hadde sovnet.. så da var det bare å ringe mine stakkars foreldre som måtte komme å hente meg hver gang.. haha. Krysser fingrene for at mine framtidige kids ikke arver denne uvanen! Bank i bordet.

Ellers da, så har jeg baket litt pepperkaker i dag, sett to julefilmer og vært på undervisning angående målsetting. Tjoheii.. innholdsrik sa du? Ja, faktisk. Til tross for at julefilmene ikke var mye til å skryte av, så var det værtfall koselig å ha på som bakgrunnsstøy mens jeg bakte pepperkaker. Viktig med litt ordentlig julestemning nå på tampen! Det er så rart at julaften faktisk er om bare fire dager.. jeg husker før da jeg begynte å telle ned og glede meg til julen allerede i oktober. Hver luke i kalenderen var stas, all julematen, selskapene, juleavslutningene på skolen, lystenningen på torget, julemorgen på NRK, og julestrømpa som var propp full av godsaker... det er virkelig rart hvordan ting har forandret seg i løpet av oppveksten. Det er rart, men samtidlige så er det nok naturlig.. personlig så tror jeg ikke den gamle julestemningen kommer tilbake før man får stiftet sin egen familie og laget nye tradisjoner. Som voksen så har man jo tilgang på det meste, så det å få julestrømpe med masse godteri etter at man har fylt 20 år, er ikke like stas lengre. Nå kan man jo spise godteri når man vil, og ikke bare på lørdager eller helligdager. Det er også rart å tenke på.. lørdagsgodt liksom.. Jesus nå føler jeg meg gammel!

Nå føler jeg skravla går i ett her, men det er litt godt å få postet litt hverdagslige hendelser inne her også, og ikke bare dype og tunge tekster. Jeg har det jo utrolig vanskelig til tider, men jeg smiler og ler også!

På bussen i dag, så ble jeg møt av tidenes hyggeligste bussjåfør. Jeg tenkte for meg selv at han der måtte være ny i gamet... men så viste det seg at han hadde vært bussjåfør i snart 40 år! God bless that man, tenkte jeg.. han elsket virkelig jobben sin! Vi trenger flere som han.

Tenk hvis alle som jobber i et serviceyrke kunne ha vært like blide og entusiastiske som denne mannen! Da hadde alt blitt mye mer hyggelig.

Jeg skjønner du er lei, men det skal ikke så mye mer til enn et smil, et hei og et hade.

Signatur2 kommentarer

Victoria Larsen

20.12.2016 kl.07:39

<3
Pernilla Linn

21.12.2016 kl.12:19

Victoria Larsen: <3
hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©