Mestringsfølelsen


02.01.2017 | 21:30 | Blogg


Endelig mandag, og endelig tilbake til hverdagen! For de som har fulgt meg en stund, så vet dere at jeg er et hverdagsmenneske som foretrekker mandager framfor fredager eller søndager. Jeg elsker en frisk start, og hva passer vell ikke bedre enn årets første mandag!

Julas sløvheter og utskeielser har virkelig satt sine dype spor i døgnrytmen. Jeg hadde overhodet ikke sjans til å sovne i natt, så da vekkerklokken ringte 06:30 i morges hadde jeg kun tilbrakt 2-3 timer i drømmeland. Det å våkne etter en natt uten søv er null stress, men trettheten kommer alltid snikende på i løpet av dagen.. Jeg har greid å vært såpass i aktivitet i dag for unngå en powernap, men etter middagen så sovnet både jeg og og T i sofakroken. Hardt å gå fra 0- 100 etter over en uke med fri si!

Til tross for at det har vært en natt uten mye søvn, så har jeg virkelig fått gjort endel fornuftige ting. Jeg har jo (som alle andre rett etter nyttår) planer om et nytt og bedre liv, så i dag startet jeg dagen med en liten frokost før jeg mannen meg opp og dro på 3t. Treningsøkten gikk så utrolig mye bedre enn forventet, så det ga virkelig mersmak til å fortsette som jeg gjorde før jeg ble gravid. Jeg trener overhodet ikke like tungt som jeg gjorde, men jeg ønsker å ha en sterk kropp som tåler den kommende belastningen. Jeg trener heller ikke cardio for å gå ned i vekt, men for å holde kroppen min i gang. Og så lenge kroppen min spiller på lag, så har jeg tenkt til å fortsette slik. Tenkte kanskje jeg skulle legge ut treningsprogrammet mitt litt senere, jeg må bare eksperimentere litt mer med hvilke øvelser som passer for meg nå i motsetning tvil hvordan jeg trente i høst.

Etter treningen så dro jeg rett på Obs for å handle inn mat for hele uken. Herregud så gammel jeg føler meg når jeg går der på kjøpesenteret med en handlevogn fylt opp meg brød, melk og pålegg... bye, bye party PEL, and hello mama bear! Livet som voksen altså.

Noe av det som gir meg mest energi og selvtillit, er følelsen av å være til nytte eller gjøre noe produktivt/ fornuftig. Jeg er sykmeldt, men jeg kommer meg alltid opp om morgenen, og jeg prøver værtfall alltid å få gjort noe som kan være med på å gjøre hverdagen min litt lettere. I dag har jeg spist alle måltidene mine, trent, handlet, laget middag, vært sosial, vasket klær og ryddet leiligheten. Jeg kjenner på en mestringsfølelse som jeg ikke har kjent på på lenge, og jeg kan uten tvil legge meg for natten med god samvittighet!

Signatur2 kommentarer

Tori

03.01.2017 kl.01:24

Har lenge følgt deg på instagram og likt mange av bildene du har lagt ut, men har egentlig aldri satt meg inn i din historie.. Er nå så glad for at jeg dumpa innom bloggen din og fikk lært litt mer om deg. Du skriver så fint, og jeg håper virkelig at ting blir enklere for deg fremover. Stå på, jeg heier på deg :)
Pernilla Linn

04.01.2017 kl.23:59

Tori: Tusen hjertelig takk, fine deg! Så utrolig mange fine ord <3
hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©