Kjerringråd mot edderkopper


24.05.2017 | 20:28 | Blogg


Da jeg jeg våknet i dag tidlig, så var det blå himmel og knall sol utenfor vinduet! Jeg så for meg den herlige dagen, men det var vist for mye å drømme om gitt.. vi bor jo i Norge, så det gjelder kanskje å være litt realistisk før sommeren i det heletatt har startet. Gresset blir hvertfall fortere grønt når det bøtter ned mellom solstrålene.

Jeg elsker sol og varme, men som alt annet her i verden.. så har det også sine fordeler og ulemper. Når våren og sommeren melder sin ankomst, følger småkrypene også med. Jeg haaaaaater disse djevlene over alt på jord, og da spesielt edderkoppene! Fy faen, er det noe som får fram panikken i meg, så er det nettopp disse krypene med åtte bein... uansett størrelse og utseende.

I desember så flyttet vi inn i en sokkelleilighet, og det var kjempe fint.. helt til edderkoppene begynte å krype inn overalt! Det er så jævlig ekkelt, og nå nekter jeg å ha opp vinduene.. snakker vi badstue på soverommet eller? Eeeh, ja. Heldigvis har vi bare ett soverom, så vi kan faktisk ikke bli boende her så veldig mye lengre, thank good! Men akkurat nå så har vi ikke så veldig mange valg, og må derfor prøve å gjøre det beste ut av situasjonen slik at vi ikke stryker med i sommervarmen. Min kjære mor har virkelig engasjert seg i dette prosjekt om å bli kvitt disse edderkoppene (så godt det lar seg gjøre hvertfall..), og kommer derfor med kjerringråd etter kjerringråd, haha. Denne uka prøver vi mynte te i vinduskarmene, og jeg tror faktisk det har funket litt.. uten at jeg tørr å stole helt på det.

Med en tett netting utenfor vinduet på soverommet nå, så blir det kanskje litt frisk luft i lungene igjen på kveldene også! Krysser fingrene.

Signatur0 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©