Enkel VSCO redigering


26.05.2017 | 17:10 | Blogg


Jeg er utrolig glad i å ta bilder, noe kanskje de fleste som leser bloggen min, eller følger meg på Instagram har fått med seg. Jeg går konstant rundt å leter etter, og ser ting å ta bilde av, uten at jeg egentlig er helt klar over det selv.. det har på en måte blitt helt naturlig for meg. Etter som jeg ikke orker å drasse på kameraet mitt overalt (med mindre jeg har med meg veske eller sekk), så blir stort sett bildene tatt med min kjære iPhone 7. Canon kameraet mitt tar best bilder, men iPhone kameraet funker fjell det også! De bildene jeg har redigert nedenfor er tatt med iPhone 7, og personlig så synes jeg de er mer enn bra nok for amatør bruk.

Under bildet som er satt sammen, kan du se hvordan jeg har rediger alle de 4 bildene. Som regel så varierer det hvilke filter osv. jeg bruker, men her så har jeg brukt helt lik redigering på alle. På Instagram liker jeg veldig godt å bruke kalde toner i galleriet, så det går stort sett i A5, A7 og A8. Jeg er veldig nøye på at alt skal se fint ut, så svært lite av mitt "materiale" er tilfeldig.

Ironisk nok, så har jeg verken brukt A5, A7, eller A8 i dette eksempelet, men det kommer!

A9

Exposure: + 0,3

Contrast: + 1,0

Sharpen: + 7,0

Clarity: + 2,5

Saturation: - 1,0

Satser på at denne lille redigeringen kan være med på å inspirere andre til å forbedre og eksperimenter med bildene sine! Tenker jeg blir å fortsette med slike "bilde tips", da det er noe jeg synes er utrolig gøy å pusle med. Høres det interessant ut?

Signatur0 kommentarer

hits
Design OG KODING av Albertine Løseth Vestvik ©